‘T HOOGSPEL

Welkom bij ’t Hoogspel in de Hof van Twente. Het café-restaurant op de hoge Esch van het prachtige landgoed Twickel, nabij het stadje Delden. De uitspanning met een rijke en fascinerende historie. Vele verhalen over gezelligheid, geluk en onvergetelijke feesten hebben zich hier afgespeeld. In 1890 werd de eerste steen van ‘t Hoogspel gelegd, hemelsbreed slechts een paar honderd meter verwijderd van kasteel Twickel.

Een sfeervolle plek voor koffie met gebak, een uitgebreide lunch of goed verzorgd diner. Wij bezorgen u graag een onvergetelijke dag. Bij mooi weer op het royale terras. In de wintermaanden bij de haard.

Reserveer

Kasteel Twickel

Op een steenworp afstand van ’t Hoogspel ligt kasteel Twickel. Het kasteel wordt omringt door prachtige tuinen.

Feesten

Grote evenementen, kleine evenementen, zakelijke evenementen en informele evenementen. Evenementen zijn er in alle soorten en maten maar om er een succes van te maken, moet alles tot in de puntjes geregeld en georganiseerd zijn. Van brainstormen in het bos waar je ideeën letterlijk alle ruimte krijgen. Tot een bijzonder diner in een authentiek kasteel. Welke Feest of vergader-locatie je ook kiest, bij ’t Hoogspel ben je verzekerd van een inspirerende omgeving, uitstekende service en smaakvol eten en drinken.

Nieuws

Historie

De stichter van ’t Hoogspel was een kleermaker. Hij bouwde het café aan...

Lees meer